Tiden flyver...

Pizza hos Mackie’s Pizza

Mackie’s Pizza på Store Torv i Aarhus begyndte for noget tid siden at lave glutenfri pizza og burger på sin restaurant i Aarhus. Det kan ikke ses på hans hjemmeside, men på døren til restauranten står der at man nu kan få deres pizza og burger glutenfri, YAY! 😀 Og det er jo møg fedt, for han laver virkelig de bedste pizzaer.

Jeg har været der to gange nu, og pizzaerne er virkelig gode. Man kan hverken se eller smage at de er glutenfrie, de ligner fuldstændig den almindelige pizza han sælger. Jeg har dog ikke smagt deres burger endnu, men tror bestemt at de er ligeså gode som pizzaerne 😉

Glutenfri pizza med skinke og ananas.

Glutenfri pizza med skinke og ananas.

Pizzaen med Pulled Pork er virkelig også lækker! 😉

Til jer der aldrig har været der før, så er det lidt en speciel oplevelse. Restauranten er ikke speciel stor og så er den bare fyldt med ALT muligt merchandise i temaerne sport, USA og det løse. Men en rigtig hyggeligt restaurant med en ejer der brænder for sit sted. Bestiller man pizza får man IKKE bestik til, og der er ingen undtagelser – så det kan godt blive en fedtet oplevelse, da der ikke er sparet på fyldet. 😉

Hyggelig aften med en god veninde.

Der kun en lille negativ ting, og det er at man skal betale 10 kr. ekstra for at få det glutenfrit. Men det er helt klart de 10 kr. værd! 🙂 Så god fornøjelse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiden flyver...