Hjemmelavet glutenfri müsli

Lækkert og sundt alternativ til glutenfri pizza!

Min mor nævnte en dag denne lækre anderledes pizza, da hun havde lavet den hjemme hos mine forældre. En pizza med bund af blomkål. Først tænkte jeg, at det lød egentlig ikke særlig lækkert, jeg hader blomkål! Men så kiggede jeg lidt rundt på nettet for at se, hvad det egentlig var for noget. Og det lød jo egentlig slet ikke så værst igen, så jeg fandt en opskrift på www.lowcarb.dk, som bare måtte prøves. Det smagte SÅ godt, man kan næsten ikke smage, at det er blomkål, det eneste er bare en anderledes konsistens og en tynder bund end med brød. Så det kan klart anbefales! Og så er den jo både glutenfri og et sundere alternativ til en pizza og man kan stadig putte lige det fyld på, som man har lyst til.  Selv brugte jeg skinke og ananas, da det er mit yndlings pizza fyld. 😀

Her får I lige opskriften:

1 blomkål
3 æg
1 – 1,5 dl. parmesan ost
2 fed hvidløg
2 tsk. salt
2 spsk. oregano

Jeg blendede alt blomkålet, blandede det med resten af ingredienserne og rørte det godt sammen. Herefter bredes det ud på en bageplade i et tynd lag (med hænderne)

Bunden forbages ved 200 grader til den bliver brun og sprød. (Ca. 20-25 min)

Herefter kommes fyldet på, og den bages yderligere 20 min.

DSCN0618 DSCN0619

SUPER LÆKKERT!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet glutenfri müsli