Glutenfri nyhed i lagkagehuset

Hjemmelavet glutenfri müsli

Jeg elsker skyr med müsli til morgenmad, desværre synes jeg at de fleste müsli, som man kan købe glutenfri er ret så kedelige! Derfor laver jeg altid min egen, så den bliver lige som jeg vil have den! Der er meget nemt og det tager ikke mange minutter at lave det, og så er der til det næste stykke tid.

Müsli:
Ingredienser:
2 spsk. honning
75 g. mandler
75 g. solsikkekerner
100 g. glutenfrie havregryn (Kan købes i Kvickly, og er ofte på tilbud i Rema!)
Evt. en smule hørfrø eller sesamfrø
Kokosmel
Chokoladestykker eller rosiner

Fremgangsmåde:
Smelt de 2 spsk. honning på en varm pande. Hak mandlerne groft og hæld dem på panden sammen med solsikkekernerne, når honningen er smeltet.
Lad det riste et par minutter under omrøring. Når mandlerne har fået lidt farve, tilsæt grynene og lad müslien stege videre, indtil den er gylden. Rør konstant i massen, så den ikke brænder på. Tilsæt til sidst sesamfrø og kokosmel og rør det godt rundt. Tag panden af varmen, og tilsæt enten chokolade eller rosiner efter smag. Hæld herefter müslien ud på en bradepande beklædt med bagepapir og lad det køle af. Når müslien er kold skal den røres igennem, så den brydes lidt op. Opbevar den i en lufttætbeholder.

DSCN0613DSCN0617

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri nyhed i lagkagehuset