Glutenfri nyhed i lagkagehuset

Glutenfri nyhed i lagkagehuset

1559538_690863577600386_378396558_oDen bedste nyhed længe inden for den glutenfrie verden! Yay. Faktisk er nyheden en måned gammel, men bedre sent aldrig jo. Man kan nu købe glutenfrit brød og kage i lagkagehuset i hele landet. Jeg har selv allerede prøvet nogle af deres kager, blandt andet bikube kagen – som er virkelig lækker, hvis man er til snask og marengs. Derudover har jeg også lige modtaget glutenfrit rugbrød derfra, som smager virkelig godt! Jeg har selv været vant til at bage mit rugbrød, som har været melblandingen fra Mixwell. Den har jeg egentlig været rigtig glad for, da den smager af normalt rugbrød og er rigtig god. Dog tager den ca. 2½ time at bage og koster lige omkring 70 kr. herhjemme for 2 små rugbrødder. Så derfor er det jo bare endnu mere lækkert, at man indimellem bare kan gå i bageren købe et frisk og lækkert rugbrød.

IMG_1018 IMG_1020

Rugbrødet smager næsten ligesom mixwells blanding, dvs. næsten som almindeligt rugbrød. Det er lækkert og svampet og på ingen måde tørt, heller ikke når det har været frosset ned. Dog er det nogle meget små skiver, så man er nødt til at spise nogle stykker for at blive mæt. Kan købes i alle lagkagehuse til 49 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri nyhed i lagkagehuset