Gode råd til en glutenfri julefrokost

Glutenfri konfekt

I sidste uge stod den på konfekt lavning med min skønne familie. Det er en tradition i familien at vi altid mødes op til jul og laver konfekt til juleaften. Det er så hyggeligt.

Egentlig synes jeg ikke at konfekt er vildt lækkert, men det høre sig bare til. Og i forlængelse af at det er blevet populært med lakrids i alt, så er jeg også blevet lidt mere fan af konfekt, når det er med lakrids marcipan. 😉

Odense marcipan er som regel glutenfri, har oplevet at der på nogen pakker står kan indeholder gluten, og i år slog det mig, om det kunne have noget at gøre med om det er købt i Danmark eller Tyskland? Har ikke fået undersøgt det nærmere, men vi havde købt det i Tyskland i år, og der står intet om gluten.

Odense marcipan har også lavet en glutenfri lakrids marcipan, som er den vi har brugt i år. Jeg ved at Bülow også laver lakrids marcipan, og kunne forestille mig, at den også er glutenfri, da hans lakridser jo er.

Derudover brugte vi nougat, som var glutenfri, overtræks chokolade i både hvid og mørk chokolade, som også var glutenfrit. Det hele er købt i grænsekiosken i Tyskland.

Mandler, diverse pynt/krymmel, frysetørret hindbør, kokos, rosiner, lakridspulver mm. er jo også naturlig glutenfrit, så det er faktisk ikke noget problem at lave glutenfri konfekt. Vores største problem er kreativitetet. Der er simpelthen ingen af os der er særlig kreative…. Men med lidt chokolade og pynt, så ser det jo egentlig meget fint ud alligevel, selvom meget at det måske smager ens, haha.

Min yndlings er helt klart lakrids marcipan overtrukket med hvid chokolade og med lidt lakridspulver oven på, mums!

IMG_1059

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd til en glutenfri julefrokost