Glutenfrit i Sverige

Hurtigt, nemt og lækkert!

Igår afprøvede jeg en af de mange mel blandinger, som var kommet med hjem fra Sverige. Lantbrödsmix hedder det. Det var virkelig nemt og hurtigt at lave. Pakken indeholder selve mel blandingen og tørgær, så der skal kun tilsættes vand og olie. Hæves i 30 min. og bages herefter i 25 min. og vupti så har man et lækkert glutenfrit franskbrød. Og det smagte endda stadig godt dagen efter, og var på ingen måde blevet tørt, ligesom så mange andre glutenfrie brød bliver. Jeg er virkelig fan, det kan varmt anbefales.

DSCN0631

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrit i Sverige