Kærestens fødselsdag

Vaskeægte pizza fra pizzamanden

I Silkeborg har det i noget tid været muligt at bestille glutenfri pizza hos pizzamanden. I foråret forsøgte jeg at bestille en ved dem, da det selvfølgelig skulle prøves, men måtte skuffende lægge røret på igen, da alt var udsolgt. Det må være en stor succes! Men men men, jeg giver ikke op så let og skulle selvfølgelig prøve en af deres pizzaer. Som i kunne se på min instagram for nogle uger siden, fik jeg endelig prøvet en af deres pizzaer. Nemlig med kebab, salat og dressing. Det har jeg ikke fået siden jeg fik min diagnose for snart 7 år siden.

I dag kan man bestille via justeat – Alanya Pizza, og under deres menu kort vælge at den skal være glutenfri. Det koster 20 kr. mere i forhold til deres almindelige pizzaer. Og bum er der pizza inden for få minutter, det er simpelthen så fantastisk at muligheden er der, når man en gang imellem ikke orker at skulle lave mad.

IMG_0887

Den smagte virkelig godt og såvidt jeg husker, smagte den ikke meget anderledes end en almindelig pizza. Bunden var måske lidt tyndere end en almindelig pizza og skorperene meget sprøde, men helt klart en anbefaling herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærestens fødselsdag