Burgerboller uden mel

Morgenmad

Jeg synes noget af det sværeste ved at have cøliaki er morgenmad, især i den travle hverdag. Jeg har altid været fan af alt det usunde morgenmad, såsom coco pops, guldkorn, havrefras osv. Det var det bedste jeg vidste inden jeg fik min diagnose for 6 år siden, trods min alder på 18 år. 😉 Men dengang fandtes der slet ikke så stort et udvalg af glutenfrie morgenmads produkter, som der gør i dag. Jeg kunne få MEGET grove havregryn og kedelige kornflakes…. Suk. Men der er godt nok sket meget de sidste 6 år, og nu findes der nærmest alt glutenfrit, og det jo fedt!
Jeg havde ellers vænnet mig til bare at spise yoghurt om morgenen og kedeligt brød på mine fridage. Jeg er typen der prioritere søvn fremfor tid til at bikse lækker morgenmad sammen, og derfor er det bare så nemt lige at sluge lidt yoghurt inden jeg skal ud af døren.
Jeg spiser dog stadig bare yoghurt i hverdagen, fordi det stadig skal gå stærkt og så har jeg ofte skyr med til formiddagsmad, som mætter noget længere end yoghurten. På mine fridage spiser jeg oftest skyr med lækkert hjemmelavet müsli og frugt eller jeg spiser min svogers lækre hjemmebagte boller. 😀 En gang imellem også rundstykker fra Hasseris bageren. 😉 Derfor spiser jeg altså stadig ikke rigtig de usunde morgenmads produkter, selvom de er der, måske fordi jeg har vænnet  mig til noget andet.
MEN! Så så jeg lige i Kvickly i sidste uge, at de havde fået noget der mindede om guldkorn, som bare er min favorit spise om morgenen, især hvis jeg har tømmermænd 😉 Haha. Så dem måtte jeg selvfølgelig prøve. De er lidt mindre en almindelige guldkorn, men de smager fuldstændig som jeg husker guldkorn smager, de er virkelig lækre! 😀 Så det er lige pt. min nye morgenmads spise, MUMS! En meget lille pose med 250 g. koster dog 28 kr… Så det bliver nok ikke så tit de falder i indkøbs kurven. 🙁

IMG_0203

IMG_0204

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burgerboller uden mel