Pizza hos Mackie's Pizza

Burgerboller uden mel

Min søster kom forbi og lavede burger med mig igår. Da hun heller ikke tåler gluten, havde hun fundet en super god opskrift på burger boller, som vi selvfølgelig skulle prøve.
Jeg synes det er rigtig svært at købe nogle gode burgerboller. Dem de har på frost fra Fria hos bla. Rema, synes jeg er virkelig dårlige og de bliver meget nemt hårde som rundstykker. Og ellers har jeg kunne købe nogle hos Rikana-sundkost, som jeg faktisk synes fungere godt, men hun er desværre lukket og desuden kostede det dyrt i fragt. 🙁
De gange jeg selv har forsøgt at bage nogle, synes jeg tit de er blevet hårde og kedelige, i stedet for svampet – så det er dejligt når der endelig er noget der lykkedes! 🙂

IMG_0015


Ingredienser:
– 4 æg
– 1 dl creme fraiche
– 1,5 dl sesamfrø (ca. 90 g.)
– 1/2 dl mandelmel (Jeg blended selv smuttet mandler)
– 3 spsk. FiberHusk (ca. 30 g)
– 2 tsk. bagepulver
– 2 tsk. salt
– ekstra sesam til drys

Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne sammen til en jævn dej og lad stå og trække i ti minutter, så fibrene kan suge væske til sig.
Forvarm imens ovnen til 180º varmluft.
Sæt dejen i seks klatter på en bageplade med bagepapir og form med våde hænder klatterne til runde og flade boller. Drys med sesamfrø.
Bages i 15-20 minutter.

De hævede helt vildt og var flotte runde, men da vi tog dem ud af ovnen faldt de sammen. Men de smagte rigtig godt og er et godt alternativ til burgerboller. 🙂

IMG_0016

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza hos Mackie's Pizza