Glædelig 1. december

Nem suppe fra Mou

Jeg elsker suppe, og det er nærmest ligemeget hvilken suppe, bare det er suppe. Det varmer dejligt i vinterkulden, det er nemt og smager bare dejligt. Det er sjælendt jeg laver dem fra bunden af, fordi der netop er så mange lækre hjemmelavede muligheder, der også er glutenfrie. Især har jeg været meget glad for Karolines tomat- og karrysuppe.

I sidste uge ville jeg så prøve en klar suppe med glutenfrie kødboller. Har set der er flere der har delt det på facebook, men jeg plejer nu selv at lave kødbollerne. Kødbollerne på frost var heller ikke nemme at støve op her i Silkeborg, men det lykkedes i fryseren hos Meny.

IMG_0951

Jeg købte en klar oksekødssuppe med grøntsager og så de glutenfrie kødboller, og wupti, så var der meget nemt og lækkert aftensmad på en blæsende dag. Jeg har dog ikke set at man kan købe glutenfrie melboller, og til mit held kan jeg heller ikke lide dem. 😉

IMG_0947

Synes dog stadig at hjemmelavet kødboller smager bedst, men fint alternativ når det skal være virkelig nemt. 🙂

IMG_0948

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig 1. december