Nem suppe fra Mou

Cafe Glad i Århus

Jeg har længe gerne ville besøge Cafe Glad i Århus, men den ligger et stykke fra Strøget, og det er derfor aldrig rigtig blevet til noget. Men i anledningen af at min mor har fået nyt job, blev det fejret med frokost derinde, og det var virkelig lækkert!

Der var glutenfri brunch, glutenfri morgenmad, glutenfrie boller, glutenfrie supper, glutenfrie sandwiches, glutenfrie æggewraps med fyld, glutenfrie kokostoppe og glutenfrie dadeltrøfler. Indimellem er der også glutenfri brownie.

Min mor og jeg prøvede deres æggewraps, jeg fik med laks og min mor med kylling. Den var lavet på æg og sesam med en masse blandet salat. Rigtig lækkert. Der manglede absolut ingenting og den mættede hele dagen, og så er det jo samtidig en sund frokost.

Der er kun få borde derinde, og der sad kun os og et par piger. Tænker det mest er take-away folk kommer efter, men der er altså mulighed for også at nyde sin frokost eller morgenmad derinde. Helt klart en anbefaling herfra og det skal helt sikkert prøves igen. Skal i hvert fald også prøve deres brunch og deres sandwich. 😉

IMG_0922

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem suppe fra Mou